Welzijnsbehandelingen

Ik geef verschillende welzijnsbehandelingen waarbij ik gebruik maak van natuurlijke producten om de huid op een zo natuurlijk mogelijke manier te behandelen.
De massage is een belangrijk onderdeel van de behandeling omdat hierbij iemand echt tot rust kan komen en spanning losgelaten kan worden.
De doorbloeding van de huid wordt gestimuleerd en afvalstoffen kunnen worden afgevoerd. Tijdens de massage maak ik ook gebruik van etherische oliën, edelstenen en licht. Welke ik energetisch inzet persoonlijk afgestemd op gevoel.

-    Welzijnsbehandeling (50 min) € 50,-
      incl: reinigen, epileren, onzuiverheden verwijderen en masker      

-    Welzijnsbehandeling (70 min) € 70,-
      incl: reinigen, epileren, onzuiverheden verwijderen, drainage, massage en masker

-    Welzijnsbehandeling (95 min) € 92,50
      Een unieke behandeling waarbij gezicht en lichaam worden behandeld voor fysiek, energetisch en emotioneel welzijn
      incl: reinigen, epileren, onzuiverheden verwijderen, drainage, massage, masker en lichaamsbehandeling op het welzijn van de persoon gericht

Bindweefsel gezichtsmassage

Een intensieve huid verbeterende massagetechniek voor gezicht, hals en decolleté. Het activeert de doorbloeding en verbetert het onderhuids bindweefsel. Het resultaat is een vermindering van rimpels, een stralende huid en de elasticiteit van de huid verbetert.

-    Bindweefsel gezichtsmassage (50 min) € 50,-

-    Bindweefsel gezichtsmassage kuur (6x 50 min) € 250,-

Guasha gezichtsbehandeling

Deze zeer ontspannende behandeling heeft als doel om de qi-stroming, de doorbloeding en de lymfecirculatie in het gezicht te verbeteren. Tevens zorgt de behandeling voor een verbeterde aanmaak van collageen en het verwijderen van afvalstoffen. Bij het stimuleren van de acupressuurpunten op de meridianen in het gezicht, werkt de behandeling ook verder op het gehele lichaam in.

Geschikt als ontspanning of schoonheidsbehandeling ter verbetering van de gezichtshuid. Maar ook toepasbaar bij spierspanningen en andere lichamelijke klachten.

50 minuten € 50,-