Schouder

‘Met een wachtlijst bij de Fysio tijdens Corona-tijd kon ik gelukkig bij Praktijk Zijn terecht met ontzettend veel pijn in mijn schouder.
Ongelooflijk, na één behandeling had ik weer een glimlach op mijn gezicht, geen pijnstilling meer nodig en eindelijk weer héérlijk geslapen. Chantal, hartelijk dank voor jouw bijzondere aanpak, deskundige kijk op waar klachten vandaan komen, met een ontzettend snel en goed resultaat.’

S. Janssen uit Veghel

Jong meisje

Mijn mama gaat al jaren naar Chantal. Als ze thuiskomt na een behandeling dan is ze altijd zo relaxt. Dat wilde ik ook proberen. Voor mijn verjaardag kreeg ik een bon, hier was ik heel blij mee. Chantal heeft mijn gezicht, rug en voeten gemasseerd. Ik viel bijn in slaap zo ontspannend was het. Chantal is een hele fijne, rustige en lieve vrouw. Ik hoop dat ik nog vaker mag gaan.

Nina (8 jaar)

Diepte in

Heerlijk de behandelingen bij Chantal. Ze zijn niet zomaar......ze raken je diep. De oliën worden intuïtief gekozen, passend bij het moment. Een behandeling waarbij diepere lagen worden aangeraakt. Die naast ontspanning ook processen in gang zetten tot het dieper kunnen doordringen in jezelf.              
Een aanrader dus!

Yvonne

In- en uiterlijk

Chantal bij jou is een behandeling nooit hetzelfde. Je voelt heel goed aan wat er nodig is. Niet alleen aan de buitenkant, maar ook de binnenkant krijgt de volle aandacht en je past de behandeling daar op aan. Ook werk je met mooie, eerlijke producten. Dankjewel Chantal.

Elly

Ervaring

Wauw ik heb de afgelopen dagen zonder pijn aan mijn bovenbeen en lies gelopen. Ook het zweten ivm de overgang is verminderd. Ik ben zo blij en wilde je even bedanken.

Groetjes Simone

Ervaring

Wat een prachtige en serene salon, doordrenkt met positieve energie! Wat mijn ervaring hier zo aangenaam maakt, is de persoonlijke benadering. Geen enkele behandeling is hetzelfde, aangezien Chantal de tijd neemt om te kijken welk element uit balans is en haar aanpak daarop afstemt. Dit zorgt voor een unieke ervaring bij elke afspraak. Het is duidelijk dat Chantal haar behandelingen met passie en uitgebreide kennis uitvoert. Haar gebruik van voornamelijk natuurlijke producten spreekt me enorm aan. Ik voel me altijd op mijn gemak en veilig tijdens mijn behandelingen bij haar. Ik gun iedereen deze ervaring van een ontspannende behandeling.

Ilse